avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Punere în posesie în baza hotãrârii definitive a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Punere în posesie în baza hotãrârii definitive a instanþei

Buna ziua.Am deschis actiune pe contencios administrativ si fiscal pentru un teren.A m primit decizia tribunalului prin care Primaria este obligata sa-mi deschida rol fiscal si sa ma puna in posesie(Primaria nu a facut recurs).Sentinta civila trebuie institituita executorie?.Va rog respectuos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.Va doresc din toata inima sarbatori fericite.

Alte discuții în legătură

Sentinta civila adamchelsoi adamchelsoi Am sentinta civila definitiva si irevocabila prin care obliga primaria sa ma puna in posesie.Sentinta este legalizata si instituita executorie.Am depus actele ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere a primariei pt o amenda contraventionala nyusziful nyusziful Buna ziua. V-as ruga sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: Pentru o cearta in banca, s-a primit o amenda contraventionala, care a fost contestata pe ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! adamchelsoi adamchelsoi Am sentinta civila definitiva si irevocabila prin care obliga primaria sa ma puna in posesie.Sentinta este legalizata si instituita executorie.Am depus actele ... (vezi toată discuția)