Am sentinta civila definitiva si irevocabila prin care obliga primaria sa ma puna in posesie.Sentinta este legalizata si instituita executorie.Am depus actele in copie la primarie,dar am aflat din surse(ca o remarca,eu sunt vinovat ca i-am dat in judecata pentru o proprietate care este de la parintii mei) ca primaria nu ar dori sa ma puna in posesie.Va rog frumos si respectuos sa-mi spuneti ce trebuie sa fac mai departe ca sunt disperat(procesul a inceput din 2003).
fie apelati la un executor..dar cred ca este vorba de o obligatie de a face si nu merge...si cred ca va trebui sa mai formulati o actiune prin care sa solicitati instantei sa oblige primaria sa puna in executare sub sanctiunea unei amenci civile ce se va plati pentru fiecare zi de intarziere
Revin la Sentinta civila de mai sus.Am primit raspuns.Primaria nu recunoaste terenul respectiv.Problema este un pic mai complicata,cu un istoric mare.In anul 1996 am primit PV de punere in posesie de la alta primarie(mentionez ca locuiesc la adresa respectiva din 1977,inainte de 1989 plateam impozit ptr casa si teren de 250 mp)in suprafata de 3000 mp.In anul 2003 am mers la primarie sa fac cadastrul si cei de la primarie mi-au spus ca terenul respectiv a fost trecut ad-tiv la primaria cu care sunt in prezent in litigiu(din anul 2000 nu mai locuiesc la adresa respectiva deoarece intr-o iarna mi-a fost distrusa toata gospodaria).Am mers la primaria respectiva,am depus toate actele si am primit raspuns ca ei nu recunosc terenul respectiv.Procesul a inceput in 2003, a parcus toate fazele(s-au facut 2 expertize)iar in sentinta respectiva obliga primaria sa ma puna in posesie(exact ce scrie in cerere:obliga primaria x sa ma puna in posesie pe un teren de 3000 mp situat pe raza primariei y)Va rog respectuos si din tot sufletul sa ma indrumati ce pot sa fac mai departe(cunoscuti m-au indrumat sa ma adresez la CEDO).
Legea 58/1974
Geta-Mihaela
In anul 1973,\'\'E\'\' a obtinut o mostenire de la parinti,o casa cu teren in suprafata de 500 mp,urban.In 1988,am cumparat imobilul de la sora lui \'\'E\'\' ... (vezi toată discuția)
Retrocedari terenuri
timcoli
Buna ziua,
ce poate sa faca o persoana ce detine o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (din anul 2010) prin care o Primarie (TM) este obligata ... (vezi toată discuția)