avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedari terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedari terenuri

Buna ziua,

ce poate sa faca o persoana ce detine o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila (din anul 2010) prin care o Primarie (TM) este obligata sa puna in posesie si sa elibereze titlul de proprietate asupra unui teren intravilan (in municipiu ,zona 1), teren care sa fie echivalent valoric cu cel detinut inainte de confiscare, dar aceea Primarie afirma ca nu are teren intravilan (TM) si poate sa ofere doar echivalent ca SUPRAFATA in alte localitati (sate) de pe teritoriul judetului TM. Desi acestia stiu ca 1 mp. in zona 1 intravilan Timisoara nu are aceeasi valoare cu 1 mp.in cine stie ce sat pierdut pe raza judetului.

Cu stima
Liviu
Cel mai recent răspuns: timcoli , utilizator 10:22, 17 August 2017
Daca face dovada ca nu are teren intravilan trebie sa acceptati solutia Primariei.
Buna ziua,
trebuie sa accept un teren echivalent ca suprafata chiar daca in sentinta se specifica clar ca primaria trebuie sa puna in posesie un teren echivalent VALORIC cu cel detinut ?
Ce alte optiuni as avea (ex. despagubire in bani ) daca nu accept un teren intravilan de aceeasi suprafata (cu cel detinut in Timisoara) intr-un sat la marginea judetului ?
Cu stima
Liviu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul comisiei locale si judetene de a pune in executare o hotarare definitiva investita cu titlul executoriu. ContSters139112 ContSters139112 In perioada anului trecut Instantele de judecata a admis actiunea reclamantului mostenitor cu privire la completarea topo cadastrala a unui titlul de ... (vezi toată discuția)
Constructie casa extravilan si intabulare cu pozitionare incerta cristinafv cristinafv Buna ziua, am cautat raspuns intrebarii mele si in cadrul unor societati si institutii specializate in domeniu, insa nu m-am lamurit, din aceasta cauza va cer ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren zuzumama zuzumama Buna ziua.Vrea sa cumpar un teren agricol in sat.Am dat si un avans pentru el.Problema este in felul urmator:terenul,conform vinzatorului este un teren ... (vezi toată discuția)