avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce se poate intampla dupa absolvirea Facultatii de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce se poate intampla dupa absolvirea Facultatii de Drept?

Mereu mi-am dorit sa urmez faultatea de drept fiind motivat de pasiunea in acest domeniu, insa am auzit multe relatari descurajante conform carora posturile se ocupa in schimbul unor sume exorbitante de bani sau prin intermediul relatiilor.
Cine imi poate prezenta adevarul asa cum este? Care sunt sansele de angajare pentru cineva care nu dispune de mijloacele de mai sus si ce greutate are competenta?
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2013
Cool_username, utilizator
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 10:07, 3 Mai 2013
Buna,

Personal iti recomand sa crezi mai mult in sansele tale.
Daca esti pasionat de acest domeniu ai atatea optiuni si sanse in functie de efortul pe care-l depui . Intra la F. Drept la Stat, invata ,obtine medii de 9 si 10 si dupa, trebuie sa vezi pt ce esti facut (inclinati de av.,procuror,judecator,s.a.m.d.).
Ca sa-ti atingi scopul trebuie sa faci multe sacrifici.
Succes
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2013
MARIUS DRAGU, Avocat
Inscrie-te si urmeaza cursurile unei facultati de drept, alege o facultate serioasa si vei vedea ca ceea ce auzi acum sunt vorbe.
Daca ar fi sa fac o analiza singura profesie la care este mai greu sa ajungi este aceea de notar pentru ca acolo este foarte greu sa gasesti un notar care sa te ia ca stagiar.
In ceea ce priveste celelalte profesii : judecator, procuror sau avocat singura conditie este sa inveti foarte bine, pentru ca examenele de admitere in profesie sunt foarte, foarte grele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)
Pareri despre profesia de avocat iuliaanamaria iuliaanamaria Imi doresc foarte mult sa devin avocat, mai am doi ani de facultate, intentionez sa dau examen la barou cand termin fac.si masterul. As vrea cateva detalii ... (vezi toată discuția)
Sfaturi, va rog! merita sa urmez cursurile facultatii de drept? RuxandraR RuxandraR Buna seara!sunt inca eleva in clasa a 12a si am ales sa dau la facultatea de drept din Bucuresti , pentru ca acolo admiterea din cate am auzit este mai grea si ... (vezi toată discuția)