avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Colectãri chirii datorate unei societãți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Colectãri chirii datorate unei societãți comerciale.

Buna ziua, lucrez intr o companie ce isi desfasuara activitatea in mai multe judete. Punctele de lucru sunt in apartamente si nu se desfasoara in ele nicio activitate, iar acestea sunt subinchiriate fara contract unor persoane fizice. Problema este ca ma pun pe mine sa colectez chiriile! Pentru cine sunt riscuri? Doar ptr ei sau si ptr mine? Si ce fel de riscuri? Multumesc!
Pentru dvs. nu vad niciun risc.
Societatea isi asuma raspunderea pentru subinchirieri.
Multumesc pentru raspuns! Chiriasii pot reclama acest lucru sau alte persoane? Intreb lucru acesta pentru ca ei mie imi predau chiria si nu stiu ce calitate am sa fac acest lucru??? Am refuzat sa mai fac acest lucru de 2 luni si cei din companie imi cer un raport cu privire la acest caz. Le am spus ca nu am ce raport sa le fac pe aceasta tema si ma ameninta ca imi pun mie in spate sumele pierdute daca nu se incaseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract subinchiriere VIORICA IORGULESCU VIORICA IORGULESCU Buna seara, Am nevoie de un sfat.... am subinchiriat un spatiu comercial, chiriasul s-a obligat prin contract ca-mi va obtine aprobarea de la proprietar si ... (vezi toată discuția)
Contract de subanchiriere intre doua firme ataela1 ataela1 Buna ziua, Proprietarul unui apartament inchiriaza apartamentul unei firme.Dupa un timp chiriasul face contract de subanchiriere cu o alta firma ,pentru a ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit subinchiriere silv silv Buna ziua, am si eu o intrebare: o societate subinchiriaza o parte dintr-un spatiu inchiriat. facturaza chiria si utilitatile pt spatiul subinchiriat la ... (vezi toată discuția)