avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu PFA

Doresc sa mut sediul PFA din Constanta in Bucuresti, si vreau sa stiu ce conditii trebuie indeplinite.
In cazul in care in noua locatie nu exista Asociatie de Proprietari, ce trebuie sa completez in formularul Aviz/Accept conform legii nr.230/2007 privind Asociatia de Proprietari.
De asemenea, in cazul in care vecinii nu doresc sa semneze pentru accept, cum pot sa procedez in acest caz.
Cel mai recent răspuns: razvan8113 , utilizator 12:04, 3 Mai 2013
Persoana fizica autorizata are posibilitatea, potrivit legii, de a-si schimba sediul profesional prin depunerea unei solicitari in acest sens la Registrul Comertului. Pentru schimbarea sediului profesional, societatea trebuie sa faca dovada detinerii unui nou sediu ca proprietar, chirias sau comodatar.

Schimbarea sediului profesional implica actualizarea certificatului unic de inregistrare, precum si oricaror alte certificate care atesta functionarea persoanei fizice autorizate.

Acte necesare schimbare sediu profesional persoana fizica autorizata / intreprindere individuala:
- acte identitate;
- dovezile privind detinerea sediului;
- acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor;
- certificatul de inregistrare si, dupa caz, anexa/anexele in original.

Cat priveste acordul vecinilor, acesta este necesar daca sediul se va afla intr- bloc de locuinte.
In cazul in care nu exista asociatie de proprietari, iar proprietarii nu isi dau acordul prin semnatura cum se poate proceda in rezolvarea mutarii sediului social. Multumesc.
Dacă există un singur vecin care nu îşi dă acordul, trebuie să vă căutaţi alt sediu profesional.
Trebuie sa pun toti vecinii sa semneze, sau numai pe cel de langa apartamentul meu si de deasupra?
Sunt necesare semnaturile proprietarilor care au perete comun cu sediul social al firmei.

Alte discuții în legătură

Model contract comodat - schimbare sediu social pfa violetapotoceanu violetapotoceanu Ma poate ajuta cineva , va rog , cu un model de contract comodat pentru schimbare sediu profesional PFA , am gasit doar in curs de constituire . Daca locuinta ... (vezi toată discuția)
Acord vecini / presedinte de bloc pentru schimbare sediu pfa aclara aclara Imi doresc sa schimb sediul social al PFA-ului pe care il detin si stiu ca am nevoie de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari pentru ca desfasor ... (vezi toată discuția)
Semnaturi vecini pentru sediul social mariuslm mariuslm Buna ziua, Unul din vecini, doreste semnatura mea pentru ca in apartamentul in care locuieste vrea sa detina sediul social pentru firma. In modelul tip ... (vezi toată discuția)