avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acord vecini / presedinte de bloc pentru schimbare ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acord vecini / presedinte de bloc pentru schimbare sediu PFA

Imi doresc sa schimb sediul social al PFA-ului pe care il detin si stiu ca am nevoie de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari pentru ca desfasor activitate la sediu. Am vazut insa ca in formularul cu semnaturile locatarilor scrie "chirias/proprietar". Asta inseamna ca trebuie sa semneze si proprietarul si chiriasul in cazul in care este vorba de un apartament dat in chirie sau oricare dintre cei doi? De asemenea, poate semna administratorul de bloc in locul presedintelui sau obligatoriu presedintele? Nu sunt in relatii bune cu presedintele de bloc, este un om sub orice critica si sunt sigura ca nu o sa accepte sa semneze doar ca sa nu ma ajute. Multumesc
Cel mai recent răspuns: aclara , utilizator 18:19, 22 August 2020
Dacă nu desfășurați vreo activitate la sediul social nu mai aveți nevoie de acordul vecinilor.
Am mentionat "pentru ca desfasor activitate la sediu". Stiu ca in cazul contrar nu mai e nevoie.
Da, scuze. Semnează cine locuiește acolo, chiriaș sau proprietar. Treceți doar numele și semnătura. Părerea mea este că poate semna și administratorul, cu aplicarea ștampilei Asociației. Încercați așa, nu cred că veți avea probleme.
Relatia asociatia de proprietari se desfasoara strict cu proprietarul care este direct responsabil
In situatia in care semnatura nu apartine proprietarului de drept,sau nu exista procura din partea acestuia,acesta poate sa invoce ca nu a semnat pentru acord schimbare destinatie spatiu
Multumesc mult pentru raspuns, @Adrian Albu. @ynocentta, nu inteleg comentariul tau... Vrei sa spui ca din cate stii tu nu are dreptul sa semneze chiriasul, ci doar proprietarul apartamentului invecinat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social srl (acordul unui vecin) evgheni evgheni Buna seara. Vreau sa infiintez o s.r.l. cu sediul in apartamentul meu. Problema este ca nu pot obtine acceptul unuia ditre cei 4 vecini directi. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari pentru sc Daniel2Fast Daniel2Fast Buna seara, Am o mare nelamurire. Acum putin timp am obtinut acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru infiintarea sediului social fara ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl, refuz din partea administratiei pentru acord din cauza datoriilor la intretinere, costindaniel2011 costindaniel2011 Buna ziua, O intrebare: Am o firma in curs de infiintare. Problema este ca Administratorul nu vrea sa imi puna stampila pentru acordul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)