avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract inchiriere

Vreau sa reziliez un contract de inchiriere intre doua SRL, pentru neplata chiriei.
Care este procedura legala, dupa adoptarea noului cod civil?
In contract am scris ca putem rezilia de indata pentru neplata chiriei pe o perioada mai mare de 30 de zile ...
Cel mai recent răspuns: zerognost , utilizator 17:27, 4 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Este necesar sa transmiteti o notificare de reziliere a contractului in care sa solicitati si plata sumelor restante si evacuarea.
Si e suficient, nu mai e vreo procedura prealabila, mediere/alt tip de conciliere, etc?
Le dau notificare cum spuneti, invoc articolul din contract care imi da dreptul sa reziliez pentru neplata si atat? Adaug in notificare si vreun temei de drept, cod civil sau alta lege speciala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de evacuare corstef corstef Buna ziua Pentru neplata chiriei pe mai multe luni am cerut instantei o somatie de plata. Acum, pentru neplata chiriei pot cere si evacuarea chiriasului ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriași fara preaviz Tlc89 Tlc89 Evacuare chiriași fara preaviz Buna ziua! Va rog să ajutați în următoarea problemă: Se poate evacua un chiriaș (familie cu copil minor) fara un ... (vezi toată discuția)