avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda administrativa - cai de atac
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda administrativa - cai de atac

Plecat din tara 2 ani ... primit o amenda admnistrativa in lipsa, pt. o chestie pe care nu am facut-o... As dori sa imi curat pacatele. Atunci nu am dat nici o declaratie, daca dau una acuma, voi fi iertat?

E vorba de o bataie... doar cuvantul acelui baiat si actele lui medicale. Nu are martori...

as vrea sa zic adevarul... ca el a sarit la bataie.

Pot cere redeschiderea? Vreau sa ma fac politist la vara.... sa dau admiterea la campina.
Cel mai recent răspuns: boxer , utilizator 03:03, 6 Mai 2013
1. in primul rand trebuie achitata amenda administrativa.
2. sunteti decazut din termenul de a face plangere impotriva rezolutiei procurorului.
3. daca sunteti sigur ca, citez: " el a sarit la bataie" si dvs. nu ati reactionat decat in sensul legitimei aparari, puteti depune o plangere pentru denunt calomnios. (consultati un avocat pentru a afla care sunt sansele dvs. in privinta acestei plangeri).
4. una dintre conditiile de admisibilitate a Scolii de agenti de politie este: sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fie in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savarsirea de infractiuni, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.
daca nu o plateste se prescrie :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai am sperante la daune morale/materiale? sarpele sarpele In urma cu 4 ani am fost agresat de mai multi indivizi. In urma cu un doi ani s-a dispus SUP pe motivul ca l-as fi provocat si ca as fi sarit la bataie ... (vezi toată discuția)
Este posibilã redeschiderea urmãririi penale? buhuuuuuuuuu buhuuuuuuuuu Sunt p. vatamata intr-un procesor. In cazul in care invinuitul a primit o amenda admnistrativa, aplicandu-se in fapt un 73. lit B care nu ar trebui sa existe ... (vezi toată discuția)
Redeschidera u.p. in noul cod penal pisikmic pisikmic In cazul in care apar noi probe, organul de UP sau partile pot cere redeschiderea U.P. , bun. In noul cod de procedura penala apare acolo cuvantul clasare, la ... (vezi toată discuția)