avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mandat arestare.Informatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mandat arestare.Informatii

Cum pot sa aflu daca pe numele meu a fost emis un mandat de arestare.
Cel mai recent răspuns: Ciordel , utilizator 22:24, 7 Mai 2013
Ce se intampla daca din comoditate decid ca limuzina sa ma ridice din fata casei.
Care ar fi repercursiunile in aceasta situatie,cat sa fie pretul pe Km...
Cand va ridica nu intereseaza pe nimeni ce decideti dvs daca exista un mandat de arestare, cand o sa va eliberati insa, puteti sa va organizati iesirea si cu o limuzina pe care sa o platiti.
Din curiozitate proprie,ce influente are aceasta comoditate asupra termenului de odihna.
Ce se intampla mai exact,care sunt repercursiunile,scad vizitele saptamanale,primesc altfel de meniu,cine poate sa ma lamureasca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit citatie la parchet nikolos nikolos 1] daca dosarul a ajuns dela politie la parchetsi nu am primit nici o citatie sau altc eva acasa avocatul poate sa instrumenteze dosarul ? 2] martorii sau ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai mica pedeapsa pe care acestia o pot lua? iamwhoiam iamwhoiam Buna ziua. As vrea sa adresez si eu o simpla intrebare. Fostul meu prieten a fost arestat si banuiesc ca se afla in arest preventiv acum . Nu are dreptul de as ... (vezi toată discuția)
Execut o pedeapsă penală și nu înțeleg de ce: e eroare judiciară sau viciu de procedură? bms8197 bms8197 Am fost arestat pe data de 16 noiembrie 2011 in vederea extradarii in SUA. Am petrecut 21 de zile pe arestul central ulterior fiind pus in libertate sub ... (vezi toată discuția)