avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata personal didactic auxiliar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata personal didactic auxiliar

Am avut 7 ani in invatamant si mi-am bagat CFP pe 1 an de zile. Mentionez k postul inca nu a fost scos la concurs desi a trecut peste 1 an de la CFP.
Directorul unitatii ma asteapta oricand la scoala pe post dar nu stiu daca cei de la ISJ imi da dreptul.
intrebare: Care are decizia de a ma intoarce pe post *intrucat am depasit cel 1 an CFP?
Sunt sanse sa fiu incadrata innapoi?
Imi trebuie aprobare de la ISJ pt a ma intoarce innapoi pe catredra sau totul depinde de directorul scolii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:11, 15 Mai 2013
Nu va trebuie aprobare de la ISJ ... la terminarea CFP-ului trebuie sa va reintoarceti la unitatea scolara la care sunteti angajata.
si dc a trecut acel an...am depasit...directorul nu a scos inca postul la concurs...si am sunat si mi-a spus sa ma duc pe post ca ma asteapta...intrebarea mea este..mai dau o data concurs? sau imi trebuie aprobare de la ISJ? sau cum se procedeaza intrucat a trecut 1 an de CFP..deci a expirat CFP-ul si nu m-am intors la munk..
Nu aveti de ce sa mai dati concurs pe post la revenirea din CFP ...
CFP e decat pe un an...a trecut acel an...s-a facut 1 an si 8 luni...
Postul poate fi scos la concurs in orice moment....intelegeti?
CFP-ul e pe 1 an...dar a trecut acel an...
Directorul ma asteapta innapoi la munk...dar trecand acel an de CFP si neprezentandu-ma..a trecut 1 an si 8 luni...cred k trebuie sa obtin vreo aprobare cv de la ISJ?
Postul poate fi scos la concurs numai daca v-a incetat raportul de munca ... vorbiti cu directorul despre perioada de 8 luni , sa vedeti ce spune ...

Alte discuții în legătură

Nedreptate in invatamant mahufelicia mahufelicia Buna ziua,astazi mi s-a dat sa traiesc o mare nedreptate,va rog sa-mi raspundeti si sa-mi dati solutii.In urma examenului national de titularizare din data de ... (vezi toată discuția)
Demisie teeo18 teeo18 sunt profesor la o scoala din mediul rural. de la 1 sept. 2014 am fost numita \\"politic\\" prin detasare director adjunct la acea unitate pe perioada de un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - pastrare post Valentina2002 Valentina2002 Sunt profesor suplinitor de limba engleza, in primul an de activitate in invatamant, la o scoala gimnaziala. Am promavat examenul de titularizare cu nota 7,81 ... (vezi toată discuția)