Buna ziua,
Care a fost motivul facturari acestor debite ?
Cred ca aveti suficiente motive sa-i da-ti in judecata,dar trebuie sa doveti culpa acestora.
Sa tineti cont daca dvs. aveti un contract semnat cu acest furnizor aveati si niste obligati.
Va urez succes la convocare.
As dori sa stiu totusi motivul pentru care dupa atatia ani nu a emis nici o factura acest furnizor de servicii ?? iar dvs a-ti consumat si nu a-ti platit serviciile acestui furnizor??? ce motive aveti??
avem contract cu enel ,
au fost emise facturi in toti acesti ani si au fost platite sumele facturate
aceste facturi reprezinta o reclaculare pe ultimii ani datorita faptului ca la ei in sistem au inregistrat gresit un indice k de consum - mai clar noi consumam o cantitate x lunar si enel nea- facturat acea cantitate x in loc de x2 cum trebuia sa inregistreze si sa factureze enel acest tip de consumator ,
contorul era sigilat si citit periodic de reprezentanti enel,
deci nu e vina noastra ca nu au facturat ei cum trebuie , cat s-a consumat atat s-a platit, cat s-a facturat atat s-a platit, suntem la zi cu toate facturile , iar aceste facturi vin emise in plus reprezentand o recalculare datorata unei erori interne a enel.
conform legii acel indice trebuia x2 , consumul x 2 , iar ei au facturat consumul x 1 , de aici diferenta ,
insa in toti acesti 5 ani cat evoca enel ca a fost facturat gresit , ei nu s-au sesizat , eroarea este a lor datorita unei greseli inregistrate in sistemul lor de facturare ,
am uzat toate procedurile amiabile , convocari , solicitari de plata esalonata , reclamatii.....
acum ei au facturi emise - abuziv spunem noi .
noi nu dorim plata facturilor , dorim sa-i dam in judecata .
Buna ziua ,
Reactia dvs este normala . Totusi trebuie analizat contratul cu Enel si sansele de reusita.Consultati jurisprudenta la Tribunal si veti gasi raspunsul adecvat
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru informatii ,
da sunt facturi de regularizare,
am facut adrese, reclamatii, convocari la conciliere, am cerut audienta , am uzat toate procedurile extrajudiciare fara rezultat .
am primit raspunsuri de 2 randuri in care precizau ca isi mentin decizia de a factura acest consum .
am fracut reclamatii si demersuri la ANRE CARE RASPUNDE CA E LITIGIU COMERCIAL SI NU SE BAGA.