avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire trimisa de CAR
Discuție deschisă în Executare silită

poprire trimisa de CAR

buna ziua!Am o salariata pentru care am primit o somatie de plata din partea unui C.A.R ,nu si-a achitat ratele rezultate dintr-un imprumut.Cum procedez ,ii fac poprire pe salariu in baza acestei somatii de plata?
Cel mai recent răspuns: ggina , utilizator 14:23, 7 Mai 2013
Buna ziua!
Este somatie de plata sau porire? O semneaza executorul judecatoresc, sau un salariat al CAR-ului?
somatie de plata,semnata de presedinta CAR
Trimiteti-i la plimbare, nu au dreptul sa faca acte de executare, nici macar dna Presedinte de CAP. Nu aveti voie sa infiintati poprire , decat daca salariatul este de acord.
dar care este baza legala ,fiinca spun ca ma vor da in judecata!

De baza legala au ei nevoie, nu dvs. Sa va indice textul de lege care le da voie sa faca acte de executare, sau macar sa infiinteze o poprire.
Doamna, poprirea o poate infiinta doar executorul judecatoresc pentru orice fel de creante sau cel bugetar pentru creantele fiscale.

Alte discuții în legătură

Poprire si contract de c.a.r Filip Alexandru Filip Alexandru Prezint urmatoarea situatie: Un angajat are un contract de C.A.R iar la cererea si in baza angajamentului sau expres, i se opreste ( nu porire ) lunar 100% ... (vezi toată discuția)
Institutia poate face retineri din salariu la solicitarea car? oanaportar oanaportar O salariata a institutiei noastre a incheiat un Contract de imprumut cu un CAR in care, la modalitatea de achitare a ratelor lunare, salariata a bifat ... (vezi toată discuția)
Executare silita angajat lilyanne lilyanne Am primit la firma o instiintare pentru un angajat cu o hotarare judecatoareasca emisa pe numele unui angajat de la un IFN pentru suma de 2200 lei. Imi ... (vezi toată discuția)