Prezint urmatoarea situatie: Un angajat are un contract de C.A.R iar la cererea si in baza angajamentului sau expres, i se opreste ( nu porire ) lunar 100% din salariu, in contractul de imprumut C.A.R se prevede expres suma lunara pe care o plateste ( fiind 100% din salariu ). Daca in momentul de fata un alt creditor doreste instituirea unei popriri pe salariu de pana la 50% cat prevede legea, i se poate pune o astfel de poprire? Contractul C.A.R fiind ulterior contractul in baza caruia se incearca acum poprirea.
Se va pune poprire pe 1/3 din salariu, pentru cel de al doilea crediotr. Din ce spuneti inteleg ca pentru CAR nu este instituita poprire ci este un fel de plata amiabila. Daca si CAR a pus poprire, se va popri 1/2 din salariu si se distribuie fiecarui executor in raport cu creanta fiecaruia.
Daca se v-a intitui poprire pt cel de-al 2-lea crditor, practic contractul de C.A.R nu mai poate fi respectat el prevazut o suma exact si un nr de rate exacte.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Imprumut ifn
nicol-dd
Buna ziua.
Am o colega care a luat un imprumut de la C.A.R. Metropolitan iar din diverse motive nu a reusit sa plateasca trei rate. Conform contractului in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu
Odeh79
Buna ziua,
Am primit o porire pe cont de la o banca pentru un debit restant.
In situatia in care mai am alte rate( CAR) pe care le platesc la timp mereu, ... (vezi toată discuția)