avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu

Buna ziua,
Am primit o porire pe cont de la o banca pentru un debit restant.
In situatia in care mai am alte rate( CAR) pe care le platesc la timp mereu, pentru care am semnat contract de garantie reala mobiliara si pe care angajatorul le vireaza automat la data platii salariului, care poate fi cuantumul maxim al sumei retinute din salariu?
Se iau in calcul si rate prezente astfel incat sa ajung la maxim 1/2 din salariu retinut sau executorul imi opreste jumatate din salariu net?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:50, 3 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ce rate platiti dvs, e treaba dvs, nu se socotesc ca popriri. Pt poprie, vi se va retine 1/3 din salariu daca e vb doar de un titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri salariu str8 str8 Buna ziua. Daca am 2 popriri la 2 BEJ, in cuantum de 1/2 din salar net, poate contabilul de la CAR sa-mi refuze inscrierea in CAR societatii, pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Rest 0 lei la salariu dupa poprire si retinere car?e legal? vladcarmen_77 vladcarmen_77 Am salariu si am mai multe popriri si C A R , Valoarea CAR pe luna reprezinta jum cealalta de salariu iar prima jum popririle. E posibil ca luna de luna sa mi ... (vezi toată discuția)
Retinerile din salariu Violeta Iulia Violeta Iulia Am girat pe cineva si nu si-a platit debitul, banca nu l-a cautat si mi-au pus mie proprire . Persoana care da la noi viza de CFP a zis ca rata la CAR pe care ... (vezi toată discuția)