Buna ziua.
Daca am 2 popriri la 2 BEJ, in cuantum de 1/2 din salar net, poate contabilul de la CAR sa-mi refuze inscrierea in CAR societatii, pe motiv ca nu stie cum sa stabileasca proportiile/cota parte pt. fiecare? Eu am scris in cerere ca cotizez ls fondul social cu 300 lei, iar 1/2 din net este 800 lei!
Daca aveti o baza legala, va rog!
Va multumesc anticipat
Nu prea inteleg care e problema, din salariul dvs net jumatate se vireaza la executori daca sunt diferiti, iar cu jumatatea dvs de salariu faceti ce doriti.
Buna ziua.
Sunt in situatia urmatoare: am 2 popriri, care dpdv al codului civil am retineri pe statul de plata de 1/2!
Dar doresc sa ma inscriu in CAR, asta presupune o a treia retinere, care cumulat va ajunge tot la 1/2 din salar net! Contabila de la CAR refuza sa ma inscrie in CAR pe motivul ca am cele 2 popriri si nu stie cum sa calculeze cota parte pt. fiecare retinere!!
Cine incalca legea?
roy1958
buna ziua,as vrea sa ma lamuriti intr-o problema: sunt pers.cu invaliditate gr.1 si am girat pe cineva la un c.a.r.Acea persoana nu a platit ratele si un ... (vezi toată discuția)
Poprire din salariu
str8
Buna ziua.
1.Sunt in situatia in care de la inceputul activitatii societatii, 2007, popririle din salariu ce vizau ratele la diferite institutii bancare sau ... (vezi toată discuția)