Am salariu si am mai multe popriri si C A R , Valoarea CAR pe luna reprezinta jum cealalta de salariu iar prima jum popririle. E posibil ca luna de luna sa mi se opreasca cealalta jum la CAr si sa iau 0 lei cand am familie si copil in intretinere?Raspunsul lor ca societatea a facut o intelegere scrisa sa se opreasca ratele pe stat.
Nu vi se poate opri mai mult de 1/2 din salariu, dacă aveți mai multe popriri. Probabil că la ”lichidare” nu primiți nimic, ci doar la plata ”avansului” salarial.
CAR cu societatea mea . LLa inceput acum 3 ani am fost de acord dar in conditiile de acum in care am jumate pe poprire si cealalta jumatate pe retinere CAR sa i iau 0 lei cu copil de crescut mi se poare aiurea. Caut cale legala daca se poate sa fie ceva sa nu mi se opreasca toata jumattaea cealalta la CAr si o suma cat de cat sa imi ramana si mie. Mi sa spus ca e intelegerea semnata si atat mi se opreste, ca nu intereseaza pe nimeni ca am popriri.
Dar la CAR cum vi se face aceasta retinere? Exista executare silita? Cred ca singura cale e prin instanta de judecata. Ma gandesc ca ei debiteaza direct contul, altfel cum?
In modnorma, daca aveti si 100 de executari, nu vi se poate retine un procent mai mare de 1/2 din veniturile obtinute.
Codul muncii
amalia20
daca in codul muncii la art 169 zice ca proprirea de 50% sa nu se faca in fiecare luna si angajatorul (contabilul **zice ca nu poate sa ia ... (vezi toată discuția)
Popriri salariu
str8
Buna ziua.
Daca am 2 popriri la 2 BEJ, in cuantum de 1/2 din salar net, poate contabilul de la CAR sa-mi refuze inscrierea in CAR societatii, pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)