avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... La multi ani, Alvaro De Liniers Portillo!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

La multi ani, Alvaro De Liniers Portillo!

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata dvs.. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!
LA MULTI ANI ,@alvarolipo!

:beer::flowersblue:
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2013
Muresan Felicia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 16:36, 7 Mai 2013
Sa vad aici numele meu alaturi de cele ale dumneavostri a doua zi de Paste imi da bucuria in inima mea acuma, in ziua mea de nastere si pe viitor. Va doresc prietenilor mei din avocatnet sa va bucurati si voi de ziua mea si de acuma incolo cu fericirea, pacea si buna vointa.
La muti ani, si sarbatori fericite tuturor!
La multi ani si multa sanatate!
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani, manuela (ares_3)!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][i]LA MULTI ANI, Manuela![/i][/b] [i]Iti doresc multe bucurii, impliniri, sa fi inconjurata mereu de prieteni, iar tu sa le poti darui ca si pana acum, ... (vezi toată discuția)
La multi ani gabrielle monique! :) Daniela Bolog Daniela Bolog Multi ani cu impliniri si fericire iti doresc! Toate sa-ti fie la cote maxime! :love::luck::flowersblue::flowersblue::flowersblue: (vezi toată discuția)
La multi ani, maestre ! craciun2377 craciun2377 @ freeelis Am cautat peste tot o urare decenta, dar nu am gasit nimic potrivit pentru o persoana atat de speciala ca dvs! Acceptati asadar acest gand bun ... (vezi toată discuția)