avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... SCHIMB GARSONIERA ANL CU APARTAMENT ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

SCHIMB GARSONIERA ANL CU APARTAMENT ANL

Salutare !
Care sunt criteriile de selectie - legale - pt a schimba o garsoniera ANL cu un apartament ANL ? Precizez ca s-a reziliat un contract de inchiriere apartament - si eu am o garsoniera tot in regim de inchiriere ANL.
Multumesc .

Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 17:24, 7 Mai 2013
atat timp cat contractul de inchiriere se afla in derulare , nu poti face schimbul . citeste contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legal - mutare de la garsoniera anl la un apartament boboeu boboeu Salutare. Care este cadrul legal sa te muti de la o garsoniera ANL la un apartament ANL, specific ca contractul de inchiriere apartament ANL a fost reziliat ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament GHERMAN ALINA GHERMAN ALINA in 1996 am incheiat o conventie cu Regia autonoma de gospodarire comunala si Locativa , din orasul meu , prin care aceasta se obliga sa imi vanda un apartament ... (vezi toată discuția)
Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)