avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art.74 ind.1 CP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art.74 ind.1 CP

Se mai poate aplica art.74^1 , daca fapta a fost savarsita inainte de a fi declarat neconstitutional, urmarirea penala incepand in aprilie 2013? Mentionez ca nu s-a achitat prejudiciul despre care am luat cunostinta abia in 2013, cand mi s-a adus la cunostinta ca sunt cercetat in calitate de invinuit pt. insalaciune.
Va multumesc pt. eventualele raspunsuri
Din păcate răspunsul este negativ, nu va puteţi prevala de aceste dispoziţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea art.74^1 c.p. ContSters185701 ContSters185701 O persoana impotriva careia s-a declansat urmarirea penala in anul 2013 pt. o infractiune de insalaciune savarsita anul 2011 mai poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Martor intr-un dosar de frauda/inselaciune raulv raulv Buna ziua, Am calitatea de \"martor\" intr-un dosar de inselaciune de circa 5000 lei. Pe scurt, politistul judiciar mi-a spus ca exista ca invinuit o ... (vezi toată discuția)
Aplicarea art.74^1 c.p. ContSters185701 ContSters185701 Se poate beneficia de prevederile art. 74^1 cp daca fapta penala a fost savarsita in ianuarie 2011, dar urmarirea penala a inceput in martie 2013? Se poate ... (vezi toată discuția)