avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pierdut diploma de licenta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pierdut diploma de licenta

Buna, am si eu o problema. Am constatat ca nu mai gasesc diploma de facultate, acum in momentul in care angajatorul o cere pentru a beneficia de scutirea de impozit a programatorilor/inginerilor. Am fost la facultate pentru a cere o duplicata, dar aceasta dureaza cel putin o luna, iar angajatorul cere diplomele acum. Stii cumva ce as putea face? Foaia matricola, care e anexa la diploma e valabila/utila pentru a putea beneficia de aceasta scutire de impozit?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 13:41, 2 Martie 2009
Puteti solicita o adeverinta de la facultate si care sa ateste faptul ca ati absolvit facultatea respectiva si ca ati avut examenul de licenta in data de .....pe care l-ati luat cu nota ........, act care sa tina loc de diploma pana la eliberarea duplicatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)
Adeverinta studii superioare pentru postul de programator Blu_ Blu_ Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: In luna iulie am absolvit nivelul studiilor de licenta la specializarea informatica. Datorita regimului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am absolvit facultatea de automatica si calculatoare ... Ieeara Ieeara Buna ziua. Am absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare in 2015 fara a-mi sustine examenul de licienta. Recent mi-am schimbat locul de munca si am ... (vezi toată discuția)