avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu moped SFATUITI_MA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu moped SFATUITI_MA

BUNA ANUL TRECUT AM AVUT UN ACCIDENT CU MOPED EU AM FOST LA MASINA SOFER SI LAM ACROSAT SI A STAT IN SPITAL 5 ZILE DAR NU A PATIT MAI NIMIC NUMAI SA ZGARIAT PE MINE MA BAGAT LA NEACORDARE DE PRIORUTATE MIA SUSPENDAT PERMISUL M-AM IMPACAT CU RANITUL DAR ACUM DUPA 8 LUNI MIA VENIT O NOTIFICARE DE LA SPITAL CUM CA AM DE PLATIT 18 MILIOANE SPITALIZARE LA BAIAT SI NU AM DE GAND SA II PLATESC CA NUI O SUMA ASA DE MICA SI PE LANGA CA ESTE MINOR SI ESTE LA SCOALA TOT EU TRE SA PLATESC DAR IN DECLARATII LE DE LA POLITIE A SCRIS SI A SEMNAT MAMA LUI CA NU ARE PRETENTI MATERILE ,CIVILE SAU PENALE DACA NU PLATESC LA SPITAL A ZIS CA MA DA IN JUDECATA CE AS PUTEA SA PATESC SAU CE AS PUTEA FACE CA MIA VENIT NOTIFICAREA DUPA 8 LUNI DE ZILE SI AU ZIS DE LA SPITAL CA DE ACCEA MIA VENIT ASA TARZIU CA NU AU AVUT AVOCAT
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:56, 2 Martie 2009
Nu ati precizat nimic despre asigurarea obligatorie RCA.Ati avut una valabila la data accidentului?Daca "da"-ati avizat dauna,sau macar victima a facut-o?Aveti un inscris (dovada) din care sa rezulte "lipsa de pretentii" din partea victimei?Sau macar in instanta - a participat ca parte si Asiguratorul?
Mai sunt unele amanunte care lipsesc dar sa incepem cu acestea.
AM AVUT SI AM ASIGURARE RCA SI LA POLITIE ESTE HARTIE CUM CA NU ARE PRETENTI DE NICI UN FEL SI NU SA AJUNS IN INSTANTACA NE_AM IMPACAT INAINTE SA SE AJUNGA ACOLO DAR MIA VENIT SA II PLATESC SPITALIZAREA DESI EL ESTE LA SCOALA SI MINOR SI DE LA SPITAL MIA SPUS CA FAPTUITORLU TRE SA PLATEASCA CA CASA DE ASIGURARI NU MAI DESPAGUBESTE LA ACCIDENTE CU VATAMARE CORPORALA PT 5 ZILE MIA PUS 18 MILIOANE MOPEDUL NU ERA AL LUI NU ERA INMATRICULAT SI NICI CASCA PE CAP DAR TOT EU AM FOST VINOVAT DAR NU INTELEG DE CE TRE SA PLATESC EU PT EL SPITALIZARE SE POATE FACE CEVA IN INSTANTA ????
Intradevar, in cazul accidentelor rutiere si a agresiunilor plata spitalizarii este suportata de catre persoana vinovata.
Insa mi se pare o suma enorm de mare, tinand cont de faptul ca a stat doar 5 zile internat si nu a suportat interventii chirurgicale.
Daca nu veti plati, o sa fiti chemat in judecata, iar dumneavoastra puteti sa chemati in garantie asiguratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa plateasca spitalizarea? niko19 niko19 am avut un accident rutier in 2008 din care a fost ranit sotu a stat internat 7 zile dupa care a fost externat lucram amandoi azi mia venit o instintare de la ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii victimelor din accident rutier sandyy sandyy Am avut un accident rutier in decembrie 2008 soldat cu o victima, am reparat masinile implicate pe asigurarea mea RCA si CASCO, fiind considerata vinovata, am ... (vezi toată discuția)
Circulatia pe drumurile publice ioancretan1991 ioancretan1991 am avut un accident cu victime. victima a avut 5 zile de spitalizare. agajata spitalului cand am vrut sa ii dau rca ul masinii pt plata spitalizarii nu a ... (vezi toată discuția)