avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine trebuie sa plateasca spitalizarea?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine trebuie sa plateasca spitalizarea?

am avut un accident rutier in 2008 din care a fost ranit sotu a stat internat 7 zile dupa care a fost externat lucram amandoi azi mia venit o instintare de la spital ca trebuie sa platesc 1300 lei pt spitalizare si dobanda dar in momentul externarii nu mi-a dat nimic nici nu mi-au spus ca trebuie sa platesc din potriva o spus ca suporta cas-ul pana la 10 zile.ce pot face?app sotu nu a facut plangere impotriva mea nici nu a avut pretenti.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 17:23, 18 Noiembrie 2011
Cel ce a comis accidentul suporta costul spitalizarii chiar daca nu s-a depus plangere.
si atunci de ce nu mi-au spus la externare din spital ca sa platesc? mi-au trimis somatie dupa 3 ani si mi-au bagat dobanda eu nu am fost anuntata de nimic pana acum.
Eu cred ca trebuia sa fiti anuntata de mai multe ori in decursul celor 3 ani , mai ales faza ca vi se cere dobanda e o nesimtire.
Nu pot crede ca la externare nu vi s-a solicita plata spitalizarii sau nu ati fost atentionata ca trebuie sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu moped sfatuiti_ma cochii cochii BUNA ANUL TRECUT AM AVUT UN ACCIDENT CU MOPED EU AM FOST LA MASINA SOFER SI LAM ACROSAT SI A STAT IN SPITAL 5 ZILE DAR NU A PATIT MAI NIMIC NUMAI SA ZGARIAT PE ... (vezi toată discuția)
Accident rutier-cheltuieli spitalizare potpal potpal In urma unui accident rutier,judecatoria cere spitalului in care a fost internata victima sa calculeze penalitati de intarziere la cheltuielile ocazionate de ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii in caz de autoaccident rutier ancutza2015 ancutza2015 Buna ziua, Ma numesc Incrosnatu Anca si,am o nelamurire in ceea ce priveste plata spitalizarii in caz de autoaccident. In ziua de 24.07.2011 am suferit un ... (vezi toată discuția)