avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conventie pe legea 76/2002
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conventie pe legea 76/2002

ajutati-ma intr-o problema.
am incheiat o conventie cu ajofm di orasul meu pe legea 76 art. 80alin 1 lit b care prevede ca voi primi o subventionare de 1.2 sal. pt absolventul angajat. din greseala, pers. care a intocmit tabelele lunare a trecut art. 80 alin 1 lit. a care prevede 1 sal pt acel abs.
timp de vre-o 5 luni nu si-a dat nimeni seama si banii s-au virat lunar, dupa care cineva a sesizat la ei si s-au sistat platile.
vazand ca nu se mai vireaza bani si nu stie nimeni nimic, societatea noastra a cerut un control de la ajofm pt verificarea actelor, control in urma caruia ei au zis ca noi trebuie sa restitium sumele incasate necuvenit, ca si cum noi am fi vrut sa cerem mai putini bani decat ni se cuveneau.problema e ca lunar cand s-au verificat declaratiile, sau macar dupa ce ei si-au dat seama, nu a zis nimeni nimic, ca sa nu mai repetam problema.precizez ca societatea noastra a avut in trecut mai multe conventii incheiate cu ajofm mehedinti si relatiile au fost o.k.- mi se pare de neconceput ca nu ne-au notificat pe nici o cale si acum trbuie sa restituim si subventiile pt. cas angajator la finante pt persoana in cauza.
eu nu am gasit in lege un paragraf care sa duca la concluzia ca banii trebuiesc restituiti.
la art 54. sa precizeaza ca angajat care depun declaratii cu data eronate sau nu le depun la timp, nu primesc banii in luna, dar daca nici ei nu au sesizat si banii oricum au fost in minus pentru societate, am dori ca situatia sa ramana asa cum este. cum ma sfatuiti sa abordez problema?

Alte discuții în legătură

Angajare somer absolvent lelena_b lelena_b am angajat in 2010 o asistenta aflata la momentul respectiv in somaj, dupa terminarea postlicealei, pe perioada nedeterminata. am primit un an de zile lunar o ... (vezi toată discuția)
Ajofm nu inregistreaza conventii pentru someri angajati, ce pot sa fac? mesterul1 mesterul1 Am infiintat recent o intreprindere individuala activitati prestari servicii, am intrebat la AJOFM Hunedoara DEVA daca beneficiez de facilitati daca angajez ... (vezi toată discuția)
Scutit de impozite angajatorul? MIELUTA MIELUTA Buna ziua! Ajutati-ma daca se poate, cu un raspuns. Daca o firma angajeaza un proaspat absolvent de facultate, este cumva scutit de impozite, pentru 1 an sau ... (vezi toată discuția)