avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reguli aplicabile societatilor de dezmembrari auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reguli aplicabile societatilor de dezmembrari auto

In ce acte normative pot gasi regulile aplicabile societatilor de dezmembrari auto?
Care ar fi regulile / normele ce trebuie indeplinite la infiintare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:24, 9 Mai 2013
Principalul act normativ privind dezmembrarea auto este HG 2406/2004 privind gestionarea VSU cu modificarile si completarile ulterioare. Aici sunt cuprinse principalele dotari necesare functioanarii unei firme de dezmembrari. In rest mai sunt o multitudine de acte normative care au tangenta cu domeniul respectiv. Principalele autorizatii pe care trebuie sa le detineti sunt Autorizatia de mediu, Avizul de la politie, si Avizul de la RAR. Am mai dazbatut acest subiect pe forum, asa ca puteti gasi mai multe informatii in discutiile precedente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, asociatie familiala sau? laviscoala laviscoala Buna ziua, va rog sa mi dati un sfat, sotul meu dezmembreaza cateva masini (5-6 pe an) in curtea tatalui meu, ii este frica de eventuale reclamatii, de aceea ... (vezi toată discuția)
Gestionarea vehiculelor scoase din uz (vsu) - autorizatii nagal12 nagal12 Ma poate ajuta cineva pe tema vehiculelor scoase din uz? Mai exact, as dori sa aflu ce autorizatii si de la ce institutii imi sunt necesare pentru a incepe ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma administrator sau asociat imputernicit,....etc? ContSters81838 ContSters81838 In primul rand salutare tuturor As vrea sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema: Eu sunt administratorul unei societati srl in care detin 98% ... (vezi toată discuția)