avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere sau de depozit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere sau de depozit?

Daca o persoana vrea sa depoziteze produse intr-un spatiu, trebuie contract de depozit sau de inchiriere?
Care ar fi diferenta?
Cel mai recent răspuns: Aura2 , utilizator 16:02, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Daca proprietarul spatiului doreste sa raspunda de bunurile aflate in depozit, va incheia un contract de depozit.
Daca proprietarul spatiului nu doreste sa raspunda de bunurile aflate in spatiu, va incheia un contract de inchiriere a spatiului si atunci chiriasul raspunde de bunuri.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de inchiriere Cerghizan Cerghizan Buna ziua. Am si eu o nedumerire mare...va rog sa ma ajutati... Problema sta in felul urmator: Am inchiriat un spatiu comercial unei pers juridice in curs de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare actiune evacuare din institutie publica ciprianbucuresti18 ciprianbucuresti18 [b]Ocup un spatiu medical de aprox. 20 metri patrati intr-o institutie din provincie. Institutia apartine Ministerului sanatatii care are o filiala in ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat laviniadumitru laviniadumitru Buna ziua, O societate comerciala are un contract de comodat incheiat cu o persoana fizica asupra unui spatiu . S.C. poate sa inchirieze acest spatiu unei ... (vezi toată discuția)