Buna ziua!
Doresc sa stiu daca atunci cand se mareste salariul, diferenta de pensie alimentara nevirata la timp de societate in cont bancar se poate vira luna urmatoare sau trebuie neaparat virata in acea luna. Sotul meu doreste sa vireze el diferenta desi la firma mi s-a spus ca se poate vira si in luna urmatoare. Mentionez ca suntem in proces de partaj iar eu doresc doar banii in cont virati de firma pe baza hotararii judecatoresti si nu prin mandat postal de catre sot.
Doamna, eu nu am spus ca nu doresc sa ii trimita dar nu cum doreste el, daca exista o hotarare judecatoreasca sa se vireze suma in contul meu de firma la care lucreaza asa doresc sa se procedeze. Ca ii vireaza in aceasta luna sau in luna urmatoare nu conteaza pentru mine. Un om care pleca cu bani din casa pe ascuns si apoi are pretentii la bunuri care nu ii apartin mi se pare firesc sa te indoiesti de asa zisa "bunavointa " a lui. O zi frumoasa!
Poprire
fanny000
Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am ... (vezi toată discuția)