Buna ziua,
Puteti contesta acest martor pe temeiurile deja expuse de dumneavostra.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Mulţumesc frumos. Dacă martorul în cauză deja a fost audiat , întrucât avocatul care reprezintă fostul salariat ,după cum afirmă, s-a gândit să nu conteste martorul , deoarece este vorba despre o societate comercială , iar temeiurile despre care vorbim nu ar fi aplicabile , ce se mai poate face concret? Urmează ca şi fostul salariat să propună un martor , oricum.
Buna ziua,
Sa se faca vorbire in pledoarie despre impartialitatea martorului propus de societate si sa-i fie desfiintata in acest fel marturia.
Martorul propus de salariat sa arate lucrurile asa cum sunt.
Multa bafta.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Odata ce a fost deja audiat, nu se mai poate face nimic in aceasta privinta, cu ocazia concluziilor pe fond mai puteti solicita instantei ca proba testimoniala deja administrata sa nu fie luata in consideratie datorita motivului expus de dvs.
Desigur ca si proba testimoniala este necesar a fi administrata insa trebuie sa fie analizat din perspectiva lg 31 convocatorul de sedinta si procesul verbal, acestea sunt, cred eu probele esentiale.
Mulţumesc frumos. Procesul verbal a fost întocmit ,dar este un fals,câtă vreme şedinţa nu a avut loc , acţionarul minoritar nu a fost convocat conform statutului, în scris , ci se pretinde că a fost anunţat telefonic , lucru greu de dovedit şi , oricum, neconform statutului .Astfel, procesul verbal este semnat doar de majoritar şi administrator . În fine, povestea este una complexă , şi ar trebui pe larg povestită pentru a fi înţeleasă . Problema este că avocatul acţionarului minoritar , fost salariat , nu a contestat martorul , nici când a fost propus şi nici când a fost audiat. Probabil că da,ar trebui solicitat, motivat ,neluarea în considerare a probei , cu ocazia depunerii concluziilor . Martorul ce urmează a fi audiat poate spune adevărul, dar cine ştie? ...