avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate

Un contabil sef dintr-o unitate de invatamant de stat poate fi si administartor de societate de contabilitate si expertiza contabila?
Cel mai recent răspuns: ggina , utilizator 19:51, 9 Mai 2013
Nu poate daca activitatea in afara functiei de baza are legatura cu atributiile din fisa postului(de la functia de baza adica cea de contabil sef).
Contabilul sef dintr-o unitate de invatamant de stat nu este functionar public , astfel incat nu vad de ce nu ar fi admnistrator al unei societati de contabilitate ...
multumesc pentru raspuns.dar astazi am primit de la inspectoratul scolar dispozitie sa completam pana in data de 30.05.2013,declatatia de avere sub pretextul ca indeplinim functii de conducere si ca trebuie sa depunem aceste declaratii.As vrea sa stiu daca ma aflu in incompatibilitate ,fiind si asociat unic in cadrul unei firme de contabilitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public si administrator, situatie de incompatibilitate? ContSters236160 ContSters236160 Buna seara, as dori sa stiu daca o persoana este administrator la o societate comerciala cu 50% din actiuni, in acelasi timp ocupa o functie publica, iar in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie conducere berbece berbece Sunt functionar public intr-o primarie, cu atributii de contabil sef si am in subordine 5 persoane, am efectuat studii superioare universitare de contabilitate ... (vezi toată discuția)
Functionar public si contabil scoala - incompatibilitate? Tereza1 Tereza1 Care este incompatibilitatea intre un functionar public , contabil primarie, si postul de administrator financiar (contabil sef) de scoala? .M-am inscris la ... (vezi toată discuția)