avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... indemnizatie conducere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

indemnizatie conducere

Sunt functionar public intr-o primarie, cu atributii de contabil sef si am in subordine 5 persoane, am efectuat studii superioare universitare de contabilitate de 4 ani la zi si as dori sa va intreb daca pot primi acea indemnizatie de conducere intrucat nu am studii de masterat si nici studii postuniversitare, doar in baza dispozitiei primarului . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 19:34, 9 Ianuarie 2011
daca sunteti functionar public, atunci sigur ca stiti legea nr.188/1999, iar raspunsul este "nu". pentru a primi indemnizatie de conducere, trebui sa conduceti cel putin un birou. fara suparare, nu sunteti " contabil-sef", pentru simplul fapt ca sunteti functionar public de executie.
nici macar " contabil" nu e denumirea corecta... :)
scuze, nu am dat detalii sunt functionar public respectiv inspector principal treapta 1 in fisa postului am atributii de contabilsi raspund de activitatea financiar contabila a institutiei si am 5 salariati in subordine. Doresc sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de conducere in baza dispozitiei primarului, intrucat am doar studii superioare de contabilitate la zi nu am nici masterat nici postuniversitara,va multumesc.
In statul de functii trebuie cuprins postul de sef birou.Dupa care dati examen,-nu prin dispozitie de primar-,dati concurs pe post si abia atunci puteti benficia de cei 25%,spor de conducere.Prin dispozitie de primar sunteti numita doar in calitate de coordonator al biroului(mai nou au gasit primarii un artificiu prin care sa ne oblige sa muncim dar fara a fim retribuiti),iar aceasta calitate de a coordona si de a conduce biroul nu este platita(din pacate).Doar ca pentru a participa la concurs,in cazul in care s-ar organiza unul ,trebuie sa aveti master.
exista obligativitate pentru masters sau postuniversitare ??unde e stipulat ca eu am citit altceva:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretarul de comuna si domeniul asistentei sociale Tpopa Tpopa Buna ziua! Referitor la aceasta functie de secretar UAT, care este o functie de conducere ,asa cum ne arata L 188, as dori sa aflu daca un functionar public ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot beneficia de sporul de conducere? rianaadnana rianaadnana Pana la aparitia OUG 63/2010 am ocupat postul de sef birou SPCLEP,pentru care beneficiam de sporul de conducere de 25%.Acum,dupa ce am fost destituita din ... (vezi toată discuția)
Sef de birou berbece berbece sunt functionar public - inspector principal 1, intr-o primarie, am atributii de contabil, iar in subordine am 6 persoane, . Am terminat stiinte economice si ... (vezi toată discuția)