Buna ziua.Am nevoie de un sfat de la domniile voastre. Sotia a deschis actiune de divort si vreau sa stiu daca am neaparat nevoie de un avocat si in ce ar consta ajutorul acestuia.Sotia nu doreste decat incredintarea minorului spunand ca se muta temporar la parintii ei.
Buna ziua,
Daca nu aveti nicio pretentie si puteti sa va intelegeti cu privire la pensia de intretinere a copilului si la programul de vizitare, nu aveti nevoie de avocat.
Daca se pune problema si a unui partaj, atunci este altceva.
av. Gabriel Klein Kiritescu
offtopic: normal ca "e nevoie de avocat" la partaj, tinand seama ca onorariul e procentual din averea de impartit. :P
ontopic: daca se inteleg si la impartitul averii, nu vad rostul unui avocat. Din mesaj inteleg ca sotia nu vrea decat custodia minorului, deci nu au ce imparti.
Va salut si va multumesc pt promptitudine. Ar fi cateva lucruri de partajat(ceva mobila),ca locuinta este bunul meu propriu inclusiv imbunatatirile(facute inainte de casatorie), dar si-a exprimat dorinta ca nu doreste nimic. Banuiesc ca instanta ca va lua act de aceasta decizie a ei, si va fi specificata in vreun act, nu?
Partaj
ginaelena
sunt divortata, am un minor incredintat spre crestere , partajul nu l-am facut cu fostul sot. avem bunuri cumparate in timpul casatoriei.o sa se imparta in mod ... (vezi toată discuția)
Partaj
ContSters200656
Buna ziua,
Nu de mult sotul meu a intentat divort. Ma intereseaza sa stiu daca in monentul partajului se tine cont de contributia fiecaruia. Eu nu am fost ... (vezi toată discuția)
Partaj
ghebosel_leu
in cazul in care divortez si de comun acord cu sotia, ma inteleg asupra bunurilor din casa este vreo problema in desfacerea casatorie?multumesc mult. (vezi toată discuția)