avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu de cotizare contract cu fractiune de norma
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu de cotizare contract cu fractiune de norma

Buna ziua,
Conform adeverintei stagiu de cotizare, pentru perioada de munca cu fractiune de norma, apare mentiunea de cotizare la buget din partea angajatorului 0, respectiv tip asigurare CTMP.
Intrebarea mea este daca aceasta inseamna ca angajatorul nu a varsat la fondul de pensii sau altceva?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 9 Mai 2013
Mentiunea de cotizare la buget din partea angajatorului 0 = angajatorul nu a platit la bugetul de stat

Tip asigurare CTMP = contract individual de munca cu timp partial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza pensia? giorgio24 giorgio24 Buna ziua As dori sa stiu daca la calculul pensiei anticipate se are in vedere salariu lucrat pe toata perioada lucrata sau numai ultimii ... (vezi toată discuția)
Recuperare contributii sociale pensie ariana03 ariana03 Buna ziua, as dori parerea d-voastra referitor la urmatoarea situatie: mama mea are vechime pe cartea de munca 13 ani si 7 luni vechime si, intrucat stagiu ... (vezi toată discuția)
Voi fi penalizata pentru ca angajatorul nu a platit contributiile obligatorii? alice53 alice53 buna ziua intrebarea mea este daca atunci cand ma voi pensiona anticipat voi fi penalizata la punctul de pensie pentru ca 3 ani de zile fostul angajator nu ... (vezi toată discuția)