As dori sa stiu cum pot intra in posesia inregistrarilor convorbirilor telefonice de pe telefonul meu mobil,de la operatorul de telefonie la care sunt abonat.
Stiu ca acestea trebuiesc pastrate 6 luni de catre operator.
Care este procedura de urmat?
Va multumesc.
Buna seara,
Daca sunteti in instanta solicitati ca instanta sa ceara acele inregistrari. Daca instanta admite aceasta proba va formula o cerere catre institutiile abilitate.
Dumneavoastra ca persoana fizica sau juridica, alta decat instanta de judecata, nu aveti dreptul sa solicitati si chiar daca le solicitati nu vi se vor da.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Buna seara,
Va multumesc tuturor pentru interventii.
Sunt intr-un proces civil.Acum astept comunicarea hotararii in procesul de fond pentru a putea face apel.Intr-una din aceste convorbiri,din luna ianuarie 2013 partea adversa a facut niste afirmatii pe care acum nu le-a mai recunoscut.Pe mine m-ar ajuta foarte mult sa pot dovedi acele afirmatii.Deci,continutul convorbirilor este stocat de operator?
Am sunat la operatorul de telefonie si mi s-a spus sa fac o cerere la politie si probabil politia o va inainta la instanta.Mi se pare cumva ilogica aceasta procedura.
Cum trebuie sa procedez in cazul de fata?cer acest lucru in formularea apelului?
Va multumesc inca o data.