pe 19 decembrie 2014 tatal meu a decedat,as dori sa aflu daca este vreo cale prin care as putea obtine inregistrarea convorbirilor cu familia ( 4 frati si mama ) nu pentru continutul convorbirilor ,ci pentru ai auzi glasul ,pentru ca nu avem inregistrarari cu el ci doar poze.este posibil sa obtin undeva ,in instant sau altceva ?
Teoretic sunt de parere ca ar trebui sa formulati o cerere companiei de telefonie la care era abonat tatal dvs. sa vedeti daca aceste convorbiri telefonice sunt stocate sau nu in bazele lor de date. Se zvonea ca timp de 6 luni toate convorbirile se afla inregistrate pe serverele companiilor de telefonie, dar nu stiu daca acest lucru a fost confirmat legal de cineva. Pe de alta parte tindem sa credem ca d-l avocat Lasconi are dreptate interceptarile se pot face doar daca exista un mandat.
stiam ca a fost o lege data si ca toate convorbirile sunt inregistrate de companiile de telefonie timp de 6 luni .nu a fost sub urmarire penala sau altceva ,un om simplu fara cazier sau alte lucruri .si ma gandeam daca este adevarata stirea ca sunt stocate cate 6 luni convorbirile ,ptr ca as fi vrut inregistrarile convorbirilor in care vorbea cu mine (fiul) ,cu mama ,cu ceilalti frati ,nu pentru continut (ca stim ce vorbeam ) ci pentru a avea inregistrari cu glasul lui ,sa il auzim .nu este vreo solutie ?
Interceptare convorbiri
sdsr1
Buna ziua!
Am si eu o intrebare: daca o persoana a savarsit o infractiune, politia poate obtine stenograma convorbirilor telefonice daca persoana respectiva ... (vezi toată discuția)