avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inregistrare convorbiri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inregistrare convorbiri

pe 19 decembrie 2014 tatal meu a decedat,as dori sa aflu daca este vreo cale prin care as putea obtine inregistrarea convorbirilor cu familia ( 4 frati si mama ) nu pentru continutul convorbirilor ,ci pentru ai auzi glasul ,pentru ca nu avem inregistrarari cu el ci doar poze.este posibil sa obtin undeva ,in instant sau altceva ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:33, 20 Ianuarie 2015
Exista aceste înregistrări și vreți o copie sa aveti amintire sau cum? Nu prea înțeleg la ce va referiți..
Doar daca era interceptat ati putea obtine asa ceva.
Adica daca era sub urmarire penala.

In caz contrar nu exista inregistrari...
Teoretic sunt de parere ca ar trebui sa formulati o cerere companiei de telefonie la care era abonat tatal dvs. sa vedeti daca aceste convorbiri telefonice sunt stocate sau nu in bazele lor de date. Se zvonea ca timp de 6 luni toate convorbirile se afla inregistrate pe serverele companiilor de telefonie, dar nu stiu daca acest lucru a fost confirmat legal de cineva. Pe de alta parte tindem sa credem ca d-l avocat Lasconi are dreptate interceptarile se pot face doar daca exista un mandat.
stiam ca a fost o lege data si ca toate convorbirile sunt inregistrate de companiile de telefonie timp de 6 luni .nu a fost sub urmarire penala sau altceva ,un om simplu fara cazier sau alte lucruri .si ma gandeam daca este adevarata stirea ca sunt stocate cate 6 luni convorbirile ,ptr ca as fi vrut inregistrarile convorbirilor in care vorbea cu mine (fiul) ,cu mama ,cu ceilalti frati ,nu pentru continut (ca stim ce vorbeam ) ci pentru a avea inregistrari cu glasul lui ,sa il auzim .nu este vreo solutie ?
Nu se inregistrau convorbirile.

Legea este declarata neconstitutionala.
Adica nu e nicio lege ca sa intelegeti mai bine.
Se vrea o lege dar ramane de vazut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt toate convorbirile telefonice inregistrate? masterand07 masterand07 Curiozitatea mea se refera la situatia tuturor convorbirilor telefonice. Sunt ele inregistrate in vreun mod? De exemplu, daca intr-o convorbire telefonica s-a ... (vezi toată discuția)
Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Interceptare convorbiri sdsr1 sdsr1 Buna ziua! Am si eu o intrebare: daca o persoana a savarsit o infractiune, politia poate obtine stenograma convorbirilor telefonice daca persoana respectiva ... (vezi toată discuția)