avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinere inregistrari telefonice de la operatorul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinere inregistrari telefonice de la operatorul de telefonie mobila

As dori sa stiu cum pot intra in posesia inregistrarilor convorbirilor telefonice de pe telefonul meu mobil,de la operatorul de telefonie la care sunt abonat.
Stiu ca acestea trebuiesc pastrate 6 luni de catre operator.
Care este procedura de urmat?
Va multumesc.
convorbirile nu se inregistreaza.
si atunci cum e posibil sa existe persoane (posibil angajati ai operatorului de telefonie sau politie) care pot obtine continutul convorbirior telefonice cat si sms-uri pe o anumita perioada contra cost si din cate observ ilegal..si la solicitarea oricui?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare convorbiri oprisanu3007 oprisanu3007 pe 19 decembrie 2014 tatal meu a decedat,as dori sa aflu daca este vreo cale prin care as putea obtine inregistrarea convorbirilor cu familia ( 4 frati si ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața - amenințare telefonică, solicitare înregistrare convorbire Vlad Ionut Vlad Ionut Am fost amenințat cu moartea pe telefonul meu mobil,pot solicita înregistrarea convorbirii telefonice de la operatorul de telefonie pentru probă să pot ... (vezi toată discuția)