avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Datele mele personale si imagini cu mine, postate fara ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Datele mele personale si imagini cu mine, postate fara acordul meu

Buna Ziua. De doua zile am o problema cu un baiat de prin Constanta caruia nu i-a placut o postare de pe blogul meu, si m-a acuzat ca pacalesc oameni, iar acum a facut o postare pe blogul lui in care pune 3 imagini cu mine, luate de pe contul meu de Facebook plus adresa mea de domiciliu, numarul de telefon, contrul de la banca, numele . In schimb mai face si unele acuzatii total nefondate....ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: LuciGNR , utilizator 14:09, 2 Iulie 2013
O plangere penala i-ar prinde bine ?? DA !! De unde are atatea date despre dvs ??
Daca considerati ca nu aveti nimic sa va reprosati iar individul va acuza degeaba
si niste despagubiri materiale !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari legale apropo de continutul unui blog ? corinaandradumitrescu corinaandradumitrescu Buna seara! Am un blog in care scriu de ceva vreme. E cu pseudonim si deci in mod normal nu ar putea sa ma gaseasca pe mine cineva... dar imi pun acum probleme ... (vezi toată discuția)
Caz civil sau abuz de incredere - recuperarea unei sume de bani Stefan1987 Stefan1987 Buna ziua, am și eu nevoie de niște sfaturi, în urma cu aproape 1 an am dat unui prieten o suma de bani împrumut pentru a-și cumpăra o finala pentru un ... (vezi toată discuția)
Internet dcozmaaa dcozmaaa daca sunt insultat de o persoana pe facebook, dar contul persoanei este fals, anonim, fara date personale, apoi acel cont este sters, cum pot actiona pt a il ... (vezi toată discuția)