avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Urmarire penala societate comerciala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Urmarire penala societate comerciala

Buna,

Am verificat un partener de afaceri in urma cu 2 saptamani la registrul comertului si in evidenta lor aparea in functiune si sub urmarire penala iar data ultimei inregistrari a fost la inceputul anului.
Ieri uitandu-ma din nou apare tot cu urmarire penala dar schimbata data ultimei inregistrari (tot reg.)si un proces (pe portal) in materie civila avand obiect executare silita, iar la tip solutie: solutionare penal, admite cererea.

Si la reg. com este aceeasi data ca si pe portal cand a fost data sentinta.
Rugamintea mea este daca puteti sa-mi explicati ce inseamna, inregistrarea de la reg. com are cu procesul ? Ce efecte produc o astfel de inregistrare, mai este un partener de incredere ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Boris_B , utilizator 09:03, 10 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarul nu vrea sa mai inregistreze contractul de cesiune si actul aditional la rc vopsy vopsy Deci am intocmit contractul de cesiune si actul aditional la notariat cu data certa a unui SRL cu asociat unic cedand tot capitalul social si functia de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei hotarari de inexistenta raport juridic vopsy vopsy Pe scurt, am facut contractul de cesiune si actul aditional la notariat cu data certa a unui SRL cu asociat unic cedand tot capitalul social si functia de ... (vezi toată discuția)
Exemplu de abuz!!!! ddv82 ddv82 Nr. unic (nr. format vechi) : 3906/243/2014 Data inregistrarii 10.09.2014 Data ultimei modificari: 17.09.2014 Sectie: Civil si ... (vezi toată discuția)