avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale control de la politie SIF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

control de la politie SIF

Buna ziua ,doresc sa aflu daca in cazul unui control de la politie , nu am avut documentele la punctul de lucru si sunt in contabilitate(ma refer la facturi si documente de provenienta a marfii),legea nu imi pune la dispozitie un termen de 2 sau 12 sau 24 ore in care sa pot prezenta aceste documente?
Va rog mult daca exista un articol de lege sau ceva , sa-mi raspunde-ti pt . ca doresc sa contest procesul verbal.
va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Proces verbal confiscare marfa Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta urmatoarei spete: Soferul Societatii XYZ a fost oprit de un echipaj al politiei rutiere. In urma ... (vezi toată discuția)
Modificare articol din statut eugarizan eugarizan In adunarea generala din ianuarie 2018 ( acum un an de zile ) pe ordinea de zile era un punct referitor la modificarea articolului din statut care prevedea ... (vezi toată discuția)
Acte societate nelu_nedi nelu_nedi Buna Am o societate inregistrata in Bucuresti (sediu social) iar punctele de lucru ale firmei este in jud Giurgiu iar la un control al anpc, am fost amendat ... (vezi toată discuția)