avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare articol din statut
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare articol din statut

In adunarea generala din ianuarie 2018 ( acum un an de zile ) pe ordinea de zile era un punct referitor la modificarea articolului din statut care prevedea numarul membrilor comitetului executiv care era ( zic era ) de 9 ( noua ) in 5 ( cinci ) membrii
Fiind prezent in respectiva adunare generala, cand s a prezentat ordinea de zi am avut o interventie si am intrebat daca se poate lua o hotarare in acest sens fiind numarul mic de proprietari prezenti - 24 - iar asociatia are 176 de apartamente .
Raspunsul presedintelui a fost ca nu se mai discuta acest punct cu toate ca se aprobase ordinea de zi ca sa aflu de curand ca in procesul verbal s a consemnat aprobarea acestui punct cu un numar de 23 pentru si un vot contra .
Mentionez faptul ca respectivul proces verbal a fost intocmit de un membru al comitetului executiv ( vicepresedinte ) si semnat doar de presedinte - in timpul sedintei s a intocmit un proces verbal , mai departe doar presupun altceva ( intelegeti ce doresc sa spun ) ! iar in hotararile care sau afisat la avizier la timpul respectiv nu se face vorbire despre vreo modificare
Intrebare :
In urma unui demers ( petitie ) catre presedintele asociatiei in care doresc conform Legii nr. 196 / 2018 art 28 ( 1 ) sa mi puna la dispozitie o copie a statutului asociatiei , am vreo reusita ? adica eu ca proprietar pot detine un exemplat al statutului ?
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:58, 24 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii au dreptul sa solicite si presedintele de asociatie are obligatia sa puna la dispozitie contra cost copii dupa documentele asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua 1 daca statutul asociatiei de proprietari a fost dezbatut ... eugarizan eugarizan Buna ziua 1 Daca statutul asociatiei de proprietari a fost dezbatut si aprobat in adunare generala in luna martie 2020 si nici pana la aceasta data nu a fost ... (vezi toată discuția)
Actualizarea numelui membrilor comitetului ales in asociatia de proprietari catalin.vancea24 catalin.vancea24 Buna ziua, dupa sedinta statutara in care a fost ales presedintele si comitetul executiv dupa demisia presedintelui si comitetului vechi, noul presedinte si ... (vezi toată discuția)
Din motive ce țin de transparență, organizare, îmbunătățirea ... ValentinD95 ValentinD95 Din motive ce țin de transparență, organizare, îmbunătățirea metodelor de plată, lipsa de profesionalism a administratorului și multe altele, peste ... (vezi toată discuția)