avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... modificare articol din statut
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

modificare articol din statut

In adunarea generala din ianuarie 2018 ( acum un an de zile ) pe ordinea de zile era un punct referitor la modificarea articolului din statut care prevedea numarul membrilor comitetului executiv care era ( zic era ) de 9 ( noua ) in 5 ( cinci ) membrii
Fiind prezent in respectiva adunare generala, cand s a prezentat ordinea de zi am avut o interventie si am intrebat daca se poate lua o hotarare in acest sens fiind numarul mic de proprietari prezenti - 24 - iar asociatia are 176 de apartamente .
Raspunsul presedintelui a fost ca nu se mai discuta acest punct cu toate ca se aprobase ordinea de zi ca sa aflu de curand ca in procesul verbal s a consemnat aprobarea acestui punct cu un numar de 23 pentru si un vot contra .
Mentionez faptul ca respectivul proces verbal a fost intocmit de un membru al comitetului executiv ( vicepresedinte ) si semnat doar de presedinte - in timpul sedintei s a intocmit un proces verbal , mai departe doar presupun altceva ( intelegeti ce doresc sa spun ) ! iar in hotararile care sau afisat la avizier la timpul respectiv nu se face vorbire despre vreo modificare
Intrebare :
In urma unui demers ( petitie ) catre presedintele asociatiei in care doresc conform Legii nr. 196 / 2018 art 28 ( 1 ) sa mi puna la dispozitie o copie a statutului asociatiei , am vreo reusita ? adica eu ca proprietar pot detine un exemplat al statutului ?
Va multumesc



Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:58, 24 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii au dreptul sa solicite si presedintele de asociatie are obligatia sa puna la dispozitie contra cost copii dupa documentele asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua 1 daca statutul asociatiei de proprietari a fost dezbatut ... eugarizan eugarizan Buna ziua 1 Daca statutul asociatiei de proprietari a fost dezbatut si aprobat in adunare generala in luna martie 2020 si nici pana la aceasta data nu a fost ... (vezi toată discuția)
Actualizarea numelui membrilor comitetului ales in asociatia de proprietari catalin.vancea24 catalin.vancea24 Buna ziua, dupa sedinta statutara in care a fost ales presedintele si comitetul executiv dupa demisia presedintelui si comitetului vechi, noul presedinte si ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva ... Theoleo2009 Theoleo2009 Asociatia de proprietari a blocului nu are presedinte de ceva vreme. Contul a fost inchis si nu se poate deschide altul decât daca administratorul este ... (vezi toată discuția)