Daca un credit este trecut in litigiu pe " motiv " ca banca doreste "sa ma ajute" ca sa nu se mai acumulez dobanzi penalizatoare. Prin urmare ce incerca defapt banca sa faca si la ce fel de lucruri neplacute trebuie sa ma astept? Precizez ca in urma cu o luna de zile am facutun angajanet scris de plata reprezentand jumate din rata lunara si la care am respectat rata lunara fara sa depasesc data scadenta.
Banca poate sa pasuiasca prin diferite mijloace intarzieri de plata ce nu depasesc 90 de zile. Daca intarzierile depasesc aceasta valoare banca este obligata sa treaca creditul in executare si sa incerce prin orice mijloc sa-si recupereze banii. Teoretic va puteti astepta la orice - popriri pe salarii, executare garantii (daca exista), etc. Practic depinde si de valoarea creditului. Oricum e un lucru bun ca ati manifestat buna intentie.
Au trecut vreo 170 de zile iar restanta este de 1400 ron. creditul este de 22000 ron si sa garantat printrun contract e cesiune doar cu veniturile si sumenel din conturi. Creditul este un credit de nevoi personale fara ipoteca . Am facut adrea la sediul central si acestia au zis ca vor incerca sa faca ceva dar imi este frica sa nu incerce sa ma faca sa semnez nu stiu ce contract sau act aditional prin care ulterior sa ma poata constrange intr-un anumit fel. !
Va multumesc pentru raspuns.!
Card de cumparaturi
mary11
am un card de cumparaturi si datorita unor penalitati pentru intarzierea platii ratelor am ajuns sa depasesc si limita de credit pentru care mi se percepe si ... (vezi toată discuția)