avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Valabilitate abonament fitness
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Valabilitate abonament fitness

Buna ziua,

In luna Ianuarie 2013 mi-am facut abonament la o firma de fitness si deoarece m-am imbolnavit nu am putut sa folosesc sedintele.

Am anuntat firma de fitness despre situatie si am agreat telefonic sa imi pastreze abonamentul panan revin.

In luna Martie 2013 m-am dus la fitness si mi s-a spus ca ei pot prelungi validitatea abonamentului doar cu 1 luna si deoarece am depasit termenul mi-au sters toate sedintele.

As dori sa aflu care este legislatia in vigoare, ca sedintele de fitness nu sunt perisabile ca sa expire intr-o luna de zile.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:51, 11 Mai 2013
Daca ati incheiat un contract cu sala de fitness, trebuie studiate clauzele din contractul respectiv.
Nu cred ca aveti un contract, v-a dat o legitimatie/ cartela in care v-au scris perioada de valabilitate pe care trebuia s-o respectati. Numai prin intelegere se poate prelungi, in cazul clubului la care mergeti se practica o luna, la altele 7 zile, la altele deloc.
A fost o intelegere verbala pe care firma de fitness nu o mai recunoaste.

Va rog sa imi spuneti ce se poate face in acest caz. Eu am factura ca am platit.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
alina_valentina, utilizator
In opinia mea, nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii neoferite antipot antipot Buna ziua, As dori sa va intreb cum trebuie sa procedez daca am platit cuiva servicii - ore de fitness, iar in cele din urma nu am primit aceste servicii pe ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila Hobb Hobb Am urmatoarea problema : am incheiat un contract cu [Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor firmelor sau persoanelor cu care aveti probleme. ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive contract sala fitness adinapacuraru adinapacuraru Buna ziua, As avea nevoie de un sfat juridic in legatura cu un contract pe care l-am semnat fara sa ma gandesc serios la consecinte. Singurul mod de a avea ... (vezi toată discuția)