Buna ziua,
As dori sa va intreb cum trebuie sa procedez daca am platit cuiva servicii - ore de fitness, iar in cele din urma nu am primit aceste servicii pe care le-am platit.
A fost o intelegere verbala, nu am primit contract sau chitanta, dar am inregistrari telefonice si SMSuri.
Cum trebuie sa procedez ca sa imi recuperez banii? Ce sanse as avea sa ii recuperez
Trebuie sa ii dau in judecata? Daca da, ce fel de avocat trebuie sa imi caut pentru asta?
Avand in vedere ca au vandut ceva si nu mi l-au oferit, nu e o fapta penala de inselaciune? Nu pot apela la politie?
Sau la protectia consumatorului desi nu am primit chitanta?
E posibil ca aceste servicii să nu fi fost prestate și din cauza dvs? De ex ați făcut abonament la o sală, chiar cu antrenor personal și nu v-ați mai dus.
Nu. Sala era una privata a dansului si ne-am inteles ca ne facem un program.
Mentionez ca nu era doar ore de fitness exercitii de slabit, ci si de fizioterapie pentru coloana. Am cunoscut aceasta persoana prin intermediul altcuiva.
Am facut vreo 3 sedinte din program dupa care nu mai avea timp cu diferite scuze si motive. Eu am tot sunat sa facem programari dar am primit doar scuze si motive de peste un an de zile. Acum eu merg singur la sala normala de sport, dar pe banii pe care i-am investit atunci nu am primit aproape nimic.
Daca dupa ce fac plangere, el spune ca defapt mi-a oferit serviciul?