avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... parti in contract mai mult de (2) doua
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

parti in contract mai mult de (2) doua

Buna ziua,

Exista posibilitatea incheierii unui contract intre mai mult de doua parti contractante?
De exemplu, contract de prestari servicii intre societati comerciale.

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:09, 19 Mai 2013
Nu este posibil. Pentru ca de exemplu, in cazul expus de dvs. o parte este cea care prestează serviciul (prestatorul), iar celalalta parte este beneficiarul serviciului.
Este posibil ca prestatorul sa subcontracteze cu alta persoana, dar acesta este deja alt contract, intre el si acea persoana.
Este posibil ca mai multe societati comerciale sa se asocieze si sa presteze un anume serviciu, dar in contractul pe care il vor incheia cu beneficiarul, acele societati vor reprezenta o parte a contractului, si anume prestatorul serviciului respectiv, iar beneficiarul va fi de cealalta parte.
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
Ariel_tm, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Speta este:
Platforma industriala mare, santier naval.
Acolo activeaza mai multe firme cu specificul lor constructii /reparatii etc (mai mult sau mai putin afiliate). Pentru externalizarea unor servicii, sa zicem ssm, resurse umane etc ...este legal(?), se poate face contract (?) de catre prestator servicii pe de o parte si mai multi beneficiari (firmele de acolo) pe de alta parte?
Multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Pai ...noi suntem prestatorii. Toti ceilalti sunt beneficiari.

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare intre 2 societati Papp Cristina Carmen Papp Cristina Carmen Buna ziua! As dori sa fac un contract intre 2 societati comerciale si as avea nevoie de ajutor in vederea incadrarii sale juridice. Una din societati are ... (vezi toată discuția)
Subcontract de prestari de servicii prodigy prodigy Firma mea are calitatea de Prestator intr-un contract de pres. servicii si as vrea sa stiu daca putem subcontracta anumite servicii din acest contract?! Avem ... (vezi toată discuția)
Subcontractare contract prestari servicii nyusziful nyusziful Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti: intre societatea mea si o alta societate este incheiat un contract de prestari servicii (ridicari deseuri). Acum societatea ... (vezi toată discuția)