avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuziva garaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuziva garaj

In urma cu o luna am cumparat un garaj proprietate privata ,cu terenul concesionat de la primarie.Fostul proprietar a lasat pe cineva sa-si depoziteze niste lucruri second hand si desi i-am acordat 10 zile sa-si duca lucrurile , refuza cu vehementa,chiar ma ameninta ca nu pot sa-i pun lucrurile in strada doar daca il dau in judecata. Ce mi se poate intampla daca aduc pe cineva si scot toate mizeriile de acolo?Inainte as face o sesizare si la politie . Am facut poze , am martori care stiu si au vazut ce mizerii se afla acolo. Un sfat as dori va rog!
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 00:24, 11 Mai 2013
Daca ii aruncati acele lucruri poate va da in judecata pentru distrugere sau furt si platiti poate mai mult decat ar valora acele obiecte... Daca nu vrea sa elibereze garajul pe cale amiabila nu aveti la-ndemana decat actiunea in evacuare. Mergeti cu titlul de proprietate la un executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias in garaj. Stefan91219 Stefan91219 Buna ziua. Recent,am cumparat un garaj.Garajul respectiv are un chirias.Chiria catre fostul proprietar este platita pana in data de 01.06.2020.Am notificat ... (vezi toată discuția)
Posibila infractiune simircea simircea As dori sa va cer parerea intr-o situatie de familie mai putin normala: - sub pretextul curateniei in casa mamei, fratele meu (teoretic) mi-a aruncat ... (vezi toată discuția)
Evacuare il_so il_so Mama mea este unic proprietar al apartamentului in care locuieste impreuna cu fiica si cu ginerele.In urma unor neintelegeri mama vrea sa schimbe mobila din ... (vezi toată discuția)