avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As putea preda un anumit curs?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As putea preda un anumit curs?

domnul Al. Paleologu tine curs de retorica la pretul de ora etc.Dansul are facultate.Si eu am.
Eu nu as putea tine un anumit curs ca si dansul, din pct. vedere legal, fireste?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:22, 11 Mai 2013
Ba da, puteti. Trebuie sa aveti certificat CNFPA pentru "Formator" , va autorizati ca furnizor de formare profesionala ,PFA pentru cod CAEN 8559 Alte forme de învăţământ n.c.a.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare curs web designer WebDesign WebDesign Buna ziua, Sunt administrator si asociat unic la o societate de tip SRL cu domeniu de activitate principal 6201-Activitati de realizare a soft-ului la ... (vezi toată discuția)
Cod caen intreprindere individuala joe black joe black Vreau sa infiintez o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri CAEN : 8559 - Alte forme de invatamant n.c.a. (cod principal) 8552 - Invatamant in ... (vezi toată discuția)
Ca pfa ma pot autoriza ca furnizor de formare profesionala cf.ord.129/2000 emariamaria emariamaria buna ziua! sint PFA-cod CAEN-8559 ( alte forme de invatamant) ma pot autoriza ca furnizor de formare profesionala cf. ord.129/2000,art.18\" furnizorii de ... (vezi toată discuția)