avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ca PFA ma pot autoriza ca furnizor de formare ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ca PFA ma pot autoriza ca furnizor de formare profesionala cf.ORD.129/2000

buna ziua!
sint PFA-cod CAEN-8559 ( alte forme de invatamant)
ma pot autoriza ca furnizor de formare profesionala cf. ord.129/2000,art.18" furnizorii de formare prof. pot organiza programe...,numai daca au prevazut in statut, sau dupa caz in autorizatia pentru desfasurarea unor activitati independente ,activitati de formare profesionala si sunt autorizati in conditiile legii "?
cei care se ocupa in cadrul CNFPA,spun ca n-au autorizat decit persoane juridice,
credeti ca e justificat raspunsul lor?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: emariamaria , utilizator 18:09, 29 Decembrie 2011
OG nr.129/2000 prevede:
Art. 6 – (1) Formarea profesională a adulţilor se poate realiza, în condiţiile prevăzute de prezenta ordonanţă, de către persoane juridice de drept public sau privat, iar în cazul uceniciei, şi de către persoane fizice, denumite în continuare furnizori de formare profesională. ....

PFA - ul nu este persoana juridica ...
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
Conditii autorizare ca furnizor de formare profesională mihaescugheorghe mihaescugheorghe Care sunt cerințele ca o asociației să desfășoare activitate de formare profesională Pentru desfășurarea activității de formare profesională ... (vezi toată discuția)
Act aditional formare profesionala ValafarGhost ValafarGhost Am semnat la angajare un act aditional pentru un curs de formare profesionala organizat de angajatorul la care lucrez si suportat finaciar tot de el. Prin ... (vezi toată discuția)