avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament vandut la licitatie- recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament vandut la licitatie- recuperare

Buna ziua ! Daca un apartament a fost scos la licitatie in urma restantelor acumulate la creditul ipotecar existent si s-a vandut la cea de a treia licitatie (pret scazut doar cu 25%), se poate contesta in vreun fel vanzarea sa sau este pierdut definitiv ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:37, 11 Mai 2013
Buna ziua,
Este pierdut definitiv din pacate.
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2013
ContSters214341, utilizator
Multumesc pentru raspuns!
De contestat exista dreptul dar mai trebuie sa aveti si temeiuri legale cu motivari in fapt...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conexare dosare de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie de catre 2 executori judecatoresti care reprezinta banci diferite , ptr recuperarea a 2 credite restante diferite , ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in urma executarii silite adi110 adi110 Am avut un credit ipotecar pentru apartament pe care nu l-am putut achita la timp. Apartamentul a fost scos la licitatie(la un pret derizoriu) si a fost ... (vezi toată discuția)
Datorie credit ipotecar ContSters243801 ContSters243801 in 2007 am cumparat un apartament cu credit ipotecar cu 65000 de euro si am facut o ipoteca de 51000 de mii la banca iar diferenta am platito din economii ... (vezi toată discuția)