avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorie credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

datorie credit ipotecar

in 2007 am cumparat un apartament cu credit ipotecar cu 65000 de euro si am facut o ipoteca de 51000 de mii la banca iar diferenta am platito din economii proprii. eu figuram in contract ca coplatitor si 1/2 in cf si 1/2 prietena mea ea fiind titulara contractului ne am despartit si nu am mai platit ratele .....in acest timp sau facut demersuri la banca pt reducerea ratelor dar fara rezultat .in apartament sau investit bani el fiind mult inbunatatit fata de expertiza de evaluare de atunci am incercat sa cedam apartamentul banci dar ea nu a fost de acord am incercat vanzarea dar fara succes am gasit un client dar mai tre buia sa platim noi 5000 de euro diferenta apartamentul se va scoate la licitatie dar nu se poate vinde cu pretul dorit de banca pt stingerea creditului la zi .pt diferenta banca poate cere executarea altui bun ce il detin? eu in contract sant trecut ca coplatitor !banca nu are nici un risc ca preturile au scazut ?eu mentionez ca am platit 15000 plus investitia din apartament!!care sant pierduti plus ratele 4 ani!!!pot da banca in judecata pt a nu mai avea macar datorii pe viitor?ce sanse sint?ma poate executa pe alta proprietate decat apartamentul?
Cel mai recent răspuns: Santo , utilizator 13:16, 26 Martie 2012
[editat citat- folositi va rog, butonul " raspunde", multumesc]
Ideea care este, incearca sa te intelegi cu banca, daca va scoate apartamentul la vanzare nu-si va scoate toti banii, pt ca la licitatii pretul va scadea cu -25%, iar daca tu zici ca ai pe cineva si ti mai trebuie inca 5 mii de euro nu e mult. Ca raspuns la ce ai intrebat, da te poate executa silit pt alte bunurile care le ai in proprietate, asta in cazul in care cel care a scos creditul nu detine numic pe numele ei si daca nu aveti nimic pe numele vostra se va institui poprirea 1/3 din salar.
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati rata rodica_rdc rodica_rdc Buna dimineata.In anul 2008 am facut un credit cu ipoteca,in dolari,insa atunci lucram si stateam cu cineva care a devenit coplatitor pe acelasi contract.Intre ... (vezi toată discuția)
Restituire partiala credit bancar prin executare silita alertbrain alertbrain Sunt executat silit pentru un credit ipotecar neachitat. S-a vandut la licitatie apartamentul ipotecat, dar am ramas in continuare dator ... (vezi toată discuția)