multumesc,, freelis" ca mi-ati acordat atentie, este vb. despre perioade din 1981 - 1982, minor fiind lucram la cfr nu aveam carte de munca dar au gasit in arhive ca am lucrat si ca am si cotizat 2%...Multumesc
d-le. freeelis sincer va admir si apreciez, sunteti chiar foarte promt, mai rar, va multumesc!
ar mai fi o chestie, am frecventat Liceu Agroindustrial 12 clase, la finalul clasei 11 am primit carnet de ,,tractorist" in clasa 12 practica de toamna am fost trimisi in practica la AGROMEC uri, eu avand profil ,,mecanic motoare", sa reparam motoare la utilaje etc. Aia ca sa nu ardem gazul degeaba combinele recoltau porumb fiind toamna, ne-au pus cu acordul nostru eram totusi minori pe tractoarele care stateau degeaba apartinatorii recoltau. Am lucrat cateva luni pt. ca s-a cerut prelungirea practicii fiindu-le utili, la araturi de toamna, discuit aratura etc si ne-au platit pe stat de plata ca si pe toti tractoristii. Aceea perioada exista evidentiata, se ia in considerare la pensie? Multumesc ,,dar chiar sincer va apreciez sunteti OK. Mai rar!