avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda radar+suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda radar+suspendare permis

Buna, in timp ce conduceam cu 103 km/h intr o zona de limitare cu 50 km/h am fost oprit din mers de un mcv. mi s a supenad permisul, am facut contestatie , si maine am procesul, va rog sa mi ziceti daca am ceva sanse de castig, am invocat ca nu am avut aceea viteza si am enumerat sa mi prezinte , atestatul metrologic si restul ce tine de ei impreuna si cu pozele, pe procesul verbal a scris ca am fost inregistrat pe HDD 19 a auto MAI 341389 asta fiind ce? si procesul este indescifrabil la art. in care a fost incadrata fapta, m as putea folosi de asta?
Ultima modificare: Duminică, 12 Mai 2013
craciun2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:40, 13 Mai 2013
craciun2001 a scris:

1.(...) va rog sa mi ziceti daca am ceva sanse de castig,
nu. 103 in localitate este foarte mult.
2.scris ca am fost inregistrat pe HDD 19 a auto MAI 341389 asta fiind ce?
19 este nr hard-ului pe care a fost inregistrata viteza, 341389 este nr masinii politiei
3. procesul este indescifrabil la art. in care a fost incadrata fapta, m as putea folosi de asta?
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie radar ; problema cu data buletinului metrologic pt aparatul radar andreeamarinela andreeamarinela 1.pe scurt: am fost surprinsa in localitate cu 104 km/h, am facut contestatie, am primit intampinare de la ipj cu 4 fotografii. primele 2 fotografii sunt cu ... (vezi toată discuția)
suspendare permis pentru exces de viteza. crival crival Buna ziua. Intr-o dimineata din decembrie 2019 pe la ora 7 ma deplasam cu autoturismul pe directia Adjud - Onesti si am fost urmarit din spate de un Logan MCV ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)